Tømrer Højbjerg

En erfaren tømrer ved Højbjerg

Rappmund & Gammelby er dit aarhusianske tømrerfirma, som står klar til at hjælpe dig med dine tømreropgaver. Bor du i Højbjerg og har brug for hjælp til alt fra udskiftning af vinduer til den helt store ombygning, ja melder vi os klar med masser af erfaring og gå-på-mod. Vi er et velrenommeret tømrerfirma, der opererer i hele Østjylland. Det betyder, at vi både tager imod og allerede er stødt på et stort udvalg af forskellige opgaver.

Vores virksomhed med base i Harlev er vant til at komme i Højbjerg området, så vi kan lynhurtigt rykke ud til dig, hvis du skulle stå med en opgave til os. Vi sætter nemlig en store ære i at kunne være der for vores kunder fra start til slut. Så om det er en lille, hurtig opgave eller et større projekt, så tager vi fat. Vi har efterhånden mange års erfaring med os i rygsækken, så det betyder, at du vil få et kompetent og erfarent tømrerfirma i ryggen.

Tømrer Højbjerg

Til privat og erhverv

Om du står og skal renovere dit hus eller kontor, så er vi klar til at hjælpe. Gennem årene har vi nemlig lavet opgaver for private såvel som erhvervskunder, så vores erfaring er bred. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renovering til de små og enkle opgaver som udskiftning af vindue eller nye lister til hjemmet.

Hvis du sætter pris på et håndværksarbejde i høj kvalitet, så skal du vælge os som din tømrervirksomhed. Vi sætter nemlig en stor ære i at lave projekter, der bare spiller fra A til Z. Vores store erfaring kommer os især til gode, når vores kunder stiller os nye og spændende opgaver, som vi skal tage stilling til. Vi er nemlig vante med at tænke ud af boksen for at efterkomme kundens ønsker.

Hovedentreprenør

Vi er stolte af, at vi også kan agere din hovedentreprenør. Det betyder helt konkret, at står du overfor et byggeprojekt, som kræver mere end en tømrer, så har vi masser af gode samarbejder med andre faggrupper. Vi er vante med større byggeprojekter, så vi kan hjælpe dig med vejledning og råd som din hovedentreprenør.

Når du vælger os som tømrerfirma bag din hovedentreprise, så er du garanteret hos som samarbejdspartner. Her vil vi være klar helt fra samtalestadiet og til det sidste tømrerarbejde er blevet lavet. På den måde kan vi være med til at rådgive dig om materialevalg og gode løsninger samt følge byggeriet helt til slut. Det kan give dig en ro og overblik over byggeprojektet, som kan være svær at få, hvis man selv skal stå for at holde overblik over alle de forskellige faggrupper og firmaer.

Ingen opgave er for stor eller for lille

Vi tror på, at det er vigtigt med alsidighed i vores opgaver. Det har nemlig allerede været med til at give os en bred erfaring, så vi også kan tage de mere atypiske tømreropgaver. Så har du brug for en kreativ løsning? Eller måske bare lidt udbedring af lister og paneler i dit hus i Højbjerg? Så er vores tømrerfirma Rappmund & Gammelby et rigtigt godt valg for dig. Herunder har vi listet nogle af de opgaver, som vi tidligere har lavet:

Vi tilbyder følgende tømrerarbejde i Højbjerg:

Til- og ombygning

Facaderenovering

Terrasselægning

Etablering af garage og carport

Reparation og udskiftning af tag

Udskiftning af vinduer

Diverse tømrer- og snedkerarbejde

Hovedentreprise

Skulle du have en forespørgsel, der ligger uden for listen, så kontakt os endelig alligevel. Vi elsker at tage nye og kreative opgaver ind, så selvom den ikke lige falder inden for én af kategorierne, så er vi alligevel klar til at hjælpe dig her hos Rappmund & Gammelby.

Du er velkommen til at se nogle af vores referencer. Ellers kan du følge med på vores Facebookside.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Udfyld dit navn og telefonnummer i formularen til højre. Så ringer vi dig op, så vi i fællesskab kan finde den perfekte løsning til dig.