Tømrer Galten

Vi er dit lokale tømrerfirma i Galten

Vi er et tømrerfirma, som er i dit lokalområde i Galten, og vi er faktisk at finde i hele Østjylland. Vores helt store formål er at levere vores arbejde til tiden og i en topkvalitet, som vi vil kunne stå indenfor. For ikke at glemme at vores service selvfølgelig også følger med, og du vil få det til den rigtige pris. I Galten vil du blive budt velkommen af vores brede faglige erfaringer. Det vil kvalificere os til at kunne løse netop de opgaver, du end måtte have.

Tømrer Galten

Tømreropgaver til erhvervet

Vi har en stor passion for tømrerfaget, som vi ønsker at dele med dig. Vi vil være din professionelle samarbejdspartner. Vi er der til at hjælpe, når der skal udføres tømrerarbejde til dit erhverv. Vi kan både hjælpe, hvis der er tale om boligforening, virksomhed, skole eller lignende. Vi har ingen opgaver, som bliver for store eller små til os. Vi står klar til at løse alle opgaver i Galten. Det kunne eksempelvis være tilbygninger, renoveringer, nye vinduer, nye døre eller lignende.

Vores tømrerfirma har stor erfaring med erhvervsarbejde, erhvervsbyggeri og kontorbyggeri. Vi løser både de store og små opgaver for en lang række af erhvervskunder, så derfor ved vi, at vi kan hjælpe jer med de problemer, som I står ovre for.

Tømrerfirma i Galten og omregn

Vi udfører et arbejde, hvor kvaliteten er helt i top, hvilket er fra fundamentet bliver støbt til vores tømrerarbejde gøres færdigt. Vi tilbyder totalløsninger i Galten og omregn, så du undgår at skulle bekymre dig om kontakt til flere forskellige håndværkere, tømrer og faggrupper. Vi tager dig i hånden og rådgiver dig grundigt hele vejen fra planlægningen til udførelsen af arbejdet og det færdige resultat.

Vi tilbyder at løse alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Vi mener, at man som tømrer bør sætte en ære i at aflevere det færdige resultat i en smuk og solid tilstand, som lever op til forventningerne. Derfor levere vi altid en grundig rådgivning inden vore arbejde går i gang, så vi kan få en fælles forståelse for, hvordan du ønsker arbejdet skal udføres. Så hvis dit hus trænger til en tilbygning, dit gulv trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, så står vi altid til rådighed.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vores mange års erfaring indenfor tømrerfaget gør, at er vi en sikker samarbejdspartner, som vil kunne løse enhver udfordring inden for dit byggeri. Vi er et tømrerfirma, som kan tilbyde et stort udvalg af forskellige tilbygninger i træ, som vil kunne passe til jeres behov og ønsker. Det kan både gælde om en udestue, en terrasse eller en tagetage, som vil gøre jeres hjem lidt større. Træ er det oplagte materiale til at udføre sådanne opgaver, så man kan skabe lidt hyggelig stemning.

Tømrerfirmaet Rappmund & Gammelby tilbyder i Galten og omregn:

Hovedentreprise

Til- og ombygning

Diverse tømrerarbejde

Ny terrasse

Nyt tag og energioptimering

Renovering af eller nyt gulv, loft, døre og vinduer

Garage/carport

Hvis du har et ønske om, at din bolig skal være mere energivenlig, kan vi også hjælpe dig med det. Vores tømrerfirma tilbyder nemlig en omfattende renovering af facade, hus, og ejendom, som vil kunne sænke din elregning. Vi taler med jer i fællesskab om valget af de materialer, som I vil have, og hvordan du kan få den mest attraktive og energivenlige renovering af din bolig.

Vi er specialiseret i reparation samt vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner. Vi ser efter om dit tag har skader eller utætheder, som kræver en hjælpende hånd. Vi gennemgår en grundig vurdering af taget, så de helt små problemer også bliver opdaget, inden de bliver til store skader.

Du er velkommen til at se nogle af vores referencer. Ellers kan du følge med på vores Facebookside.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Udfyld dit navn og telefonnummer i formularen til højre. Så ringer vi dig op, så vi i fællesskab kan finde den perfekte løsning til dig.